Een overdekt stukje paradijs

Een binnenzwembad wordt speciaal op maat ontworpen en volledig afgewerkt naar de eigen voorkeur en wensen. De afwerking van het bad en de ruimte weerspiegelt de smaak van de bewoners. Met een binnenzwembad kan je trouwens het hele jaar door van jou investering genieten, ongeacht de weersomstandigheden.

Ontvochtigen van de ruimte

Bij het bouwen van een binnenzwembad komen er heel wat extra factoren kijken. Zo is het plaatsen van een ontvochtigingstoestel een absolute must om een aangename zwemomgeving te bekomen anders onstaat er zeer snel een zwoel en drukkend gevoel maar ook om schimmels in het gebouw tegen te gaan. Veelal worden de binnenruimtes ook voorzien van een vloerverwarming. Spleetroosters worden onopvallend in de vloer ingewerkt en zorgen voor een tochtvrije inblaas voor de raampartijen en gaan deze ook condensvrij houden.

Aanpak

U merkt dat bij deze projecten een degelijke en uitgebreide voorstudie dient te gebeuren. Het is daarom aangewezen tijdig (in de ontwerpfase) met ons contact te op nemen om een feilloos resultaat te bekomen.