Houten zwembaden Gardipool

Het Gardipool houten zwembad biedt een kwaliteitszwembad aan dat esthetiek aan functionaliteit koppelt. Top of the bill is het unieke gebrevetteerde verbindingssysteem met zwaluwstaart.

Dit verbindingssysteem is uitgerust met een roestvrije inox draadstang die uw zwembad niet alleen volledig demonteerbaar maakt, maar tevens het voordeel biedt de constructie altijd extra te kunnen aanspannen.
Geen gevaarlijke uitstekende hoeken dankzij de zwaluwstaartverbindingen; veiliger en kindvriendelijker kan niet.

Op de basisstructuur wordt rondom de extra dikke zwembadranden vastgeklikt. De randen zijn uit één stuk gemaakt om vervorming tegen te gaan. Ze worden ondersteund door de laterale steunen die de bevestigingsijzers verbergen.
U maakt de verbindingen van de buizen probleemloos met de speciale koppelstukken zonder gebruik van lijm of andere hulpmiddelen.

De randen zijn zodanig verstevigd dat men zonder problemen op de randen kan zitten of staan.
Esthetisch, door het mooie profiel dat zowel in de steunplanken als in de randen wordt geschaafd. Daarenboven mogen we het aparte uitzicht van de zwaluwstaart niet vergeten.

Uw houten zwembad installeren

Het is uitermate belangrijk dat uw zwembad op een stabiele ondergrond wordt opgebouwd. Dit kan op een vlakke betonplaat of een laag gestabiliseerd zand.
Na het uitdrogen van de plateau wordt het antischimmeldoek keurig opengespreid.
De houten structuur van het zwembad bestaat uit zwaluwstaartplanken. Bovenaan deze planken wordt een randafwerking gelegd, in Noord europees grenen of tropisch hardhout.
De planken zijn voorzien van tand en groef, op deze manier passen de verschillende lagen goed op en in elkaar. Tussen de verschillende lagen worden de inbouwstukken, skimmers, inspuiters en verlichting ingebouwd.
Bij de binnenafwerking worden de hung-profielen vastgeschroefd aan de binnenzijde van het zwembad waar we later de prefabliner van 0,75 mm gaan inklikken.