Geïsoleerd bouwkundig zwembad

Bij het samenstellen van ons gamma zwembaden, zijn we bewust op zoek gegaan naar een ecologisch verantwoord bouwsysteem.
Daar bij zwembaden een aanzienlijk deel van de warmte van het water verloren gaat via bodem en muren, hebben wij gekozen voor een perfect geïsoleerd bouwsysteem uit geëxtrudeerd polystyreen.

Kwaliteit

Deze bouwkundige zwembaden worden gebouwd met isolatiestenen, vervaardigd uit geëxtrudeerd polystyreen en nadien volgestort met beton.
De stenen hebben een hardheid van P40 met aan de binnenzijde (kant zwembad) een harde schaal van 1 cm dik in P80.
De bouwstenen meten 100x25x25 cm en kunnen per 25 cm versneden worden zodat u zelf de gewenste afmetingen van uw zwembad kunt bepalen.
In dezelfde kwaliteit zijn vloerplaten van 5 cm te verkrijgen, met gepatenteerd kliksysteem, zodat u een perfect geïsoleerd zwembad bekomt, waarbij u uiteindelijk een temperatuursbesparing bekomt van minimum 2°- 3° C

Vormgeving

De isolatiestenen zijn zowel recht als gebogen te verkrijgen wat toelaat uw fantasie en creativiteit de vrije loop te laten.
Zo is het perfect mogelijk een strakke, rechte kuip te bouwen, maar ook een zwembad met een klassieke Romaanse trap behoort hier tot de mogelijkheden.