Verleng de zomer!

Wie buiten wil leven moet rekening houden met de grillen van de natuur. Als de zon te broeiering wordt, als het begint te regenen of als de wind plots harder gaat waaien, moeten we naar binnen vluchten. Of toch niet? Een terrasoverkapping doet wonderen.

De terrasoverkappingen van RENSON zijn sfeervolle buitenruimten met een stijlvolle aluminium structuur, geschikt voor alle seizoenen zonder last van regen, wind of overmatig zonlicht. Dankzij deze terrasoverkappingen kan het terras elke dag van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat gebruikt worden, het hele jaar door. Het zijn comfortabele buitenkamers die garant staan voor sfeer en uitstraling maar ook voor warmte en gezelligheid. Met de eenvoudige bediening en geruisloze werking van de kantelbare lamellen realiseert u de ideale lichtinval en ventilatie in een handomdraai. De zijden kunnen voorzien worden van beweegbare wandelementen die voor aanvullende beschutting zorgen. Optioneel kan de overkapping voorzien worden van verlichting, verwarming en geïntegreerde luidsprekers. Een regen en/of windsensor zorgen voor extra gebruikscomfort.

Renson denkt ook aan duurzaamheid. De gebruikte materialen zijn slijtvast en bestand tegen zowel extreme hitte als extreme koude. Aluminium, screendoeken, glas of houten lamellen - één voor één sterke en onderhoudsvriendelijke materialen.

Meer info

Renson terrasoverkapping

Wij antwoorden vrijblijvend al uw vragen