Poolhouses

Bij een buitenzwembad denkt men bijna automatisch ook aan een poolhouse. Een poolhouse of bijgebouw is het verlengstuk van het zwembad en brengt het vakantiegevoel nog meer in uw achtertuin en dit het hele jaar door. Een poolhouse was in eerste instantie ontworpen als opslagruimte en om de technische installatie van het zwembad in te herbergen.

Meer info

Een mooie aanvulling voor een totale wellness beleving

Momenteel worden poolhouses of bijgebouwen veelal opgebouwd uit praktisch en esthetisch oogpunt, waarvan de mogelijkheden vrijwel onbeperkt zijn. Zo worden poolhouses meer en meer beschouwd als een extra volwaardige leefruimte, een luxueuze, charmante plaats om te kunnen ontspannen bij het zwembad. De indeling ervan kan naar eigen wens worden aangepast. Zo doen ze vaak dienst als gastenverblijf, home-office of ontspannings- en wellnessruimte. In vele gevallen worden ze dan ook voorzien van een sauna of infraroodcabine aangevuld met een douchecel. Een overdekt terras met loungehoek waar gezellig kan worden gekeuveld verhoogt het gerbuikscomfort en zorgt voor een vloeiende overgang tussen het poolhouse en het zwembad.

Meer info

De verschillende stijlen

De poolhouse kan uit verschillende materialen gerealiseerd worden, dit geheel naar smaak en keuze van de klant. Enerzijds de cottage bijgebouwen die mooi aansluiten bij een landelijke omgeving en anderzijds het moderne gamma voor een strakke architectuur. Het is van belang een stijl te kiezen die perfect in harmonie is met uw woning, zwembad en tuinarchitectuur. Een poolhouse geeft een zekere meerwaarde aan uw woning en bepaalt immers in grote mate de totale sfeer van uw tuin.

Meer info

Wellness & Poolhouses

Wij antwoorden vrijblijvend al uw vragen