Milieuvriendelijk monoblok zwembad

Delta Pools is het huismerk van Jomarco. Een Delta Pools zwembad is een monoblok zwembad dat standaard vervaardigd is uit een hoogwaardige polypropyleen structuur. In tegenstelling tot het materiaal gebruikt bij polyesterbaden is dit een milieuvriendelijke kunststof vrij van osmose. Zo word onze polypropyleen geproduceerd onder dezelfde omstandigheden als drinkwaterleidingen. Door de supergladde afwerking gebeurt het reinigen van bodem en wanden in een handomdraai en dit zowel mechanisch als manueel. Al deze kwaliteitsvolle monoblok zwembaden worden ontworpen, berekend en vervaardigd uit 10mm massieve polypropyleen platen in een productiehal in België. Dit laat ons toe om het productieproces met bijhorende kwaliteitsnormen nauwlettend op te volgen.

UV stabiliteit en isolatie

Polypropyleen is een kwaliteitsproduct dat in de massa is gekleurd en daardoor uitermate UV bestendig is. Polypropyleen verdraagt net zo makkelijk tropische temperaturen als vrieskou. Dit stoere materiaal beschikt standaard over een lage thermische geleidbaarheid, waardoor het door het gebruik van onze 10mm dikke wanden en bodem niet noodzakelijk is om het bassin te isoleren. Indien gewenst kan als optie extra isolatie worden aangebracht.

Flexibiliteit

Een Delta Pools zwembad heeft geen enkele beperking en is verkrijgbaar in alle vormen en afmetingen. Ook het design van het bad, wat door zijn rechte hoeken er strakker gaat uitzien en het ontwerp zijn vrij te kiezen volgens de specifieke wensen van de klant. Zo kan men kiezen voor een klassiek skimmerbad, hoogwaterlijnskimmer of overloop zwembad tot een zwembad met grasrand wat ervoor zorgt dat elk Delta Pools zwembad een uniek meesterstuk is dat zich moeiteloos laat integreren in uw tuin.

Bezoek de website deltapools.be

Wens je meer informatie over het merk Deltapools, klik dan hier.