Sauna's: uw privé sauna thuis. Massieve en elementsauna's.

Sauna's zijn ideaal voor het ontstressen na een drukke werkdag. Een sauna stimuleert de bloedsomloop, zorgt voor een betere doorbloeding en doet de vermoeidheid wegvloeien. Door het zweten worden afvalstoffen afgevoerd en wordt de huid gereinigd. Allemaal redenen om een sauna bij u thuis te installeren zodat u op elk gewenst ogenblik van uw eigen sauna kan genieten.

Jomarco plaatst sauna's van diverse afmetingen, modellen en afwerkingen. Zo kan u kiezen uit elementsauna's en massieve sauna's in diverse kwalitatieve houtsoorten.

Voor onze sauna's maken wij gebruik van kwalitatieve en veilige ovens met een automatische sturing. De gelijkmatige opwarming zorgt voor een constante temperatuur. U kan uw sauna dan ook elke dag, op elke tijdstip in comfortabele omstandigheden gebruiken

Uiteraard kunnen wij uw sauna ook uitrusten met alle gangbare toebehoren. Denk maar aan lichttherapie, geavanceerde bedieningspanelen, sfeerverlichting en keuze uit diverse kachels. Bovendien adviseren wij u graag bij het kiezen van een geschikt model dat het best bij u past.

Meer info

Sauna's

Wij antwoorden vrijblijvend al uw vragen